De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

Ja
Ja
11/01/2021
– 16/02/2021

Carnaval in coronatijd, zet oew eige Knillispop up

Nieuw in Oeteldonk: samen onthullen we Knillis in de kiet!

Carnaval vieren we dit jaar thuis. Ook in Oeteldonk. Om de drie dagen thuis nog sfeervoller te maken, is er nu de Knillispop up. Onderdeel van een 11-delig pakket met een unieke Oeteldonkse thuisbeleving. Hiermee kun je onder meer de Markt op carnavalszondag nabouwen.

Zoals de Zoete Moeder bij veel Bosschenaren op de schouw staat en de kerststal onder de kerstboom, zo zet je met carnaval je eigen Knillispop up. Deze pop is zelf te onthullen en te ‘begraven’. Hij is onderdeel van een 11-delig pakket om van carnaval thuis een bijzondere belevenis te maken. Hiermee kunnen Oeteldonkers thuis een eigen ‘carnavaltaar’ maken en de Mèrt naar hun kiet halen.

Knillis is oprichter van Oeteldonk en wordt dit jaar 9 x 11 jaar oud. Daarom geeft de Oeteldonksche Club van 1882 hem komende carnaval een belangrijke rol. De Knillispop up zal Oeteldonk verbinden en biedt Knillis zo toch een gezellige verjaardag in vele huiskamers en etalages.

Het pakket wordt uitgebracht in een beperkte (corona-)oplage. Het is vanaf nu te verkrijgen voor €14,99, via www.knillispopup.nl of via de webshop van Hédenbosch. De pakketten kunnen in aanloop naar carnaval afgehaald worden bij diverse Oeteldonkse cafés of kunnen worden verstuurd.

11/01/2021
– 16/02/2021
Ticketprijs: €14.99

Nodig je vrienden uit

Anderen bekeken ook