De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

Ja
Ja
10/12/2020
– 10/12/2020

De toekomst wordt wél leuk!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS een bietje goed nieuws!
Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en toe aan geluiden over een positieve toekomst? Vind je het leuk om (Bossche) leeftijdsgenoten online te ontmoeten?

Wil je misschien je zorgen delen maar ook weten hoe je nou goed vooruit kunt kijken? Geef je dan op voor het online event: ‘De toekomst is wél leuk!’

Samen met toekomstexperts (ja, die bestaan…) gaan we op 10 en 23 december eens even vooruitblikken. Het wordt een interactieve avond, dus heel veel meer hebben we voor nu nog niet te melden.  De regie van deze avond ligt ook bij jou… Net als de toekomst dus!

Voorafgaand aan deze inspiratieshow haal je bij ons een tasje met leuks en lekkers, gevuld door Bourgondisch Den Bosch.

Heb je vragen of ideeën over de toekomst? Die mag je dan meteen aan ons doorgeven. Om 19.30 gaan we live, rond 21.30 zijn we klaar en kun je nummers uitwisselen – en elkaar deze zomer op het terras ontmoeten. Kosten 7,50,-.

Let op: beperkt aantal kaarten. Liever klein en fijn. Dus sleep je vriend(in) of studiemaat nú naar de laptop en bestel samen je tickets!

Over Ons

De FutureTalentFactory werkt normaal samen met mensen binnen organisaties aan de toekomst. Maar nu even niet!  Wij vinden de toekomst uiteraard enorm belangrijk en dat is volgens ons ook en vooral de jeugd. Jij dus! En jongeren worden behoorlijk hard getroffen deze crisis- en daarna misschien ook nog wel. Maar er is na alle negatieve berichtgeving ook hoop. Altijd! En dat laten we deze avond aan jou zien.

10/12/2020
– 10/12/2020
Van: 19:30
Tot: 21:30
Ticketprijs: €7.50

Nodig je vrienden uit

Anderen bekeken ook