De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

Ja
Ja
13/11/2020
– 31/12/2020

Escape Kerstpakket

Een kerstpakket, maar dan net even anders! Dit jaar zit het kerstpakket op slot. Aan jouw werknemers de taak om deze doormiddel van verschillende opdrachten en puzzels te openen. Wie heeft het kerstpakket het snelste open en ontdekt de heerlijke bourgondische producten?

Escape-kerstpakket
Een altijd terugkerende verrassing: het kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Laat jouw werknemers dit jaar thuis extra genieten met de Escape-kerst-box van DoeNederland. Dit is een uniek concept waarbij jouw werknemers er op spannende wijze achter komen wat er in hun kerstpakket zit. Dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk als ze denken, door raadsels en puzzels op te lossen moeten zij tot het einde zien te komen. Daarna komt er een code vrij waarmee zij het kerstpakket kunnen ontgrendelen. Eén ding is zeker: jouw medewerkers beleven volop spanning en plezier met fantastische producten als beloning!

De hersens moeten aan het werk
De Escape-kerst-box is een box – oftewel kerstpakket – die je niet zo 1, 2, 3 openmaakt. De hersens moeten aan het werk! Doordat de Escape-kerst-box een soort online escape room is die ook nog eens de gespeelde tijd registreert, worden je medewerkers nog fanatieker dan ze al zijn. De score wordt immers bijgehouden op ons digitale scorebord. Welke medewerker krijgt dit jaar het snelst zijn kerstpakket open?

Hoe werkt de Escape-kerst-box?
Wat je als werkgever moet doen voor de Escape-kerst-box is zeer eenvoudig: laat de boxen bezorgen bij je werknemers. Dan volgt de rest vanzelf.

Je medewerker krijgt namelijk een compleet pakket thuisgestuurd, maar…het is vergrendeld. Het uiteindelijke doel van de Escape-kerst-box is dan ook om achter de code te komen waarmee het kerstpakket open gaat. Daarom is er ook een envelop met brieven en een unieke code bijgevoegd. Jouw medewerker logt in met deze unieke code en de tijd begint te lopen. Hij moet virtueel puzzels oplossen en raadsels ontrafelen. Zo komt hij steeds meer achter het mysterie van de box. Natuurlijk kan hij hints vragen, maar dat gaat niet zomaar… Zijn alle codes gekraakt en de puzzels opgelost? Dan leidt dit tot de belangrijkste code van de Escape-kerst-box: de code waarmee het slotje van het kerstpakket wordt ontgrendeld!

In het kerstpakket zit dan een laatste brief die leidt tot de eindcode waarmee de tijd wordt stilgezet. De scores houden we bij op het digitale scorebord. Zo zie je meteen welke collega het snelste was.

Kerstpakket vol lekkernijen
Behalve de laatste allesbeslissende brief heeft jouw werknemer nu ook toegang tot zijn kerstpakket. Dit is een pakket vol lekkernijen waarmee hij prima de kerst doorkomt. Let the games begin!

13/11/2020
– 31/12/2020

Nodig je vrienden uit

Anderen bekeken ook