De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

| Deel:

Lichtpuntjes in de advent

We gaan een andere adventstijd tegemoet dan we ooit hadden kunnen denken. De voorbereiding op kerstmis en de feestdagen zelf zullen we anders in moeten vullen dan we gewend zijn. Binnen de San Salvator geloofsgemeenschap ontstond het idee voor een online adventskalender. Andere kerken sloten zich bij dit initiatief aan. Deze adventskalender krijgt de vorm van een digitale nieuwsbrief.

In deze adventskalender vindt u geen chocolaatjes maar ontvangt u iedere dag een lichtpuntje. Dat kan een mooi gedicht, een lied, een beeld of een verhaal zijn. Ieder lichtpuntje geeft hoop, straalt licht uit en bemoedigt. Zo proberen we mensen een hart onder de riem te steken en de donkere dagen voor Kerst een beetje lichter te maken.

Vanuit de verschillende kerken hebben mensen lichtpuntjes ingestuurd. Uit alle inzendingen maken we een mooie, afwisselende en inspirerende selectie voor deze adventskalender.

Het eerste lichtpuntje wordt op de eerste zondag van de advent, 29 november, verstuurd. Het laatste lichtpuntje valt op Driekoningen in uw digitale brievenbus. Wilt u de lichtpuntjes ontvangen dan kunt u zich inschrijven voor deze online adventskalender via www.sansalvatorgemeenschap.nl of door het formulier op https://laposta.nl/f/ss2bzozovuoc  in te vullen.