De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

Nee
Ja
11/12/2020
– 13/12/2020

Loop mee! Villa Pardoes Virtual WinterRun

In tijden dat we veelal thuis (stil)zitten, is lekker bewegen natuurlijk heerlijk. En door mee te doen steun je ook Villa Pardoes. Villa Pardoes bestaat dit jaar namelijk 20 jaar!

Gezien de geldende RIVM maatregelen kan er dit jaar geen live hardloopevent op en rondom het Anton Pieckplein worden georganiseerd. Toch kun jij Villa Pardoes warm de winter door helpen! Hoe? Schrijf je nu in voor de virtuele editie van 2020 en draag Villa Pardoes een warm hart toe!

Kies jouw afstand (2 of 8 km) en wandel of ren in het weekend van 11, 12 en 13 december in jouw eigen omgeving de door jouw gekozen afstand.

Je wandelt of rent tijdens deze virtuele editie niet zomaar een rondje. Je doet dit in een wel heel speciale vorm, namelijk: de slak! Het slakkenhuis staat namelijk symbool voor het gebouw van Villa Pardoes. Jouw route wandelen of rennen in de vorm van de slak gaat met de RunGo tool heel gemakkelijk, je zet deze aan bij de start de rest gaat vanzelf. Als dank ontvang je de unieke Villa Pardoes Wintersjaal, een mooi aandenken waar je nog de hele winter van kunt genieten!

11/12/2020
– 13/12/2020

Nodig je vrienden uit

Anderen bekeken ook