De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

Ja
Ja
25/11/2020
– 25/11/2020

Online Kerstworkshop Adventskalender maken

Holidays are coming!
Maar omdat alles dit jaar toch een beetje anders is, heeft Werk aan de Winkel workshops bedacht om het binnen extra gezellig te maken. Zoals de online workshop Adventskalender maken. Wie wil er nou niet elke dag een pakje uitpakken?! Traditioneel vul je elk pakje met een (klein) cadeautje maar dat hoeft natuurlijk niet! Thee, recepten, quotes of een mix hiervan zijn ook leuk om te gebruiken. Voorafgaand aan de workshop sturen ze je een inspiratiemail zodat je alvast na kunt denken over jouw favoriete vulling.

Cadeautje van ons voor jou!
Naast een kalender voor jezelf of je eigen gezin, willen ze je graag inspireren om nog een 2e te maken voor iemand anders. Dat kan voor iemand die dichtbij je staat zoals opa, oma of een tante maar denk ook eens aan een (alleenstaande) buurvrouw of aan mensen uit het verzorgingshuis in de buurt. Omdat we dit ècht belangrijk vinden, hebben we iets leuks bedacht:

Iedereen die een 2e kalender maakt, maakt kans op een goed gevuld Kerstpakket van Werk aan de Winkel!

Hoe werkt het?

  • Je maakt een 2e Adventskalender voor iemand die het verdiend.
  • Laat weten hoe/wat/waarom je de kalender hebt gemaakt.
  • Tag Werk aan de Winkel in je bericht op Facebook of Instagram en gebruik #adventvoorjou zodat ze je bericht niet kunnen missen.

Op vrijdag 4 december kiezen we uit alle deelnemers een winnaar!

Hoe en wat
Voor alle workshops ontvang je een materiaalpakket met alles erop en eraan. Het enige wat je verder nog nodig hebt, is een internetverbinding en een laptop of tablet.

De LIVE workshop wordt gegeven via Microsoft Teams. Zo kun je, net als bij een ‘normale’ workshop, gewoon alle vragen stellen die je maar hebt.

We doen alles stap voor stap voor en herhalen is geen enkel probleem.

25/11/2020
– 25/11/2020
Van: 14:30
Ticketprijs: €34.95

Nodig je vrienden uit

Anderen bekeken ook