De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

Ja
Ja
17/11/2020
– 14/01/2021
– Elke dinsdag- en donderdagavond

Yoga by Chris10 bij je thuis

De komende periode kun je ONLINE vanuit je woonkamer ervaren wat yoga met je doet. Zoals minder stress en meer rust in het hoofd en natuurlijk een sterker en flexibeler lichaam! Iedere dinsdag- en donderdagavond een ONLINE YIN YOGA LES.

LIVE ONLINE via een link op You Tube! Zo kunnen we toch op een positieve manier aan onze gezondheid en welzijn blijven werken. Rol je mat uit in je eigen woonkamer en geniet van een heerlijke Yin Yoga les!

Yoga is voor als je tijd aan jezelf wil besteden. De houdingen helpen je om:
– Je emoties te balanceren
– Het zenuwstelsel tot rust te brengen
– Een diepe ontspanning van je lichaam te realiseren

Mijn lessen zijn down-to-earth maar hebben altijd een diepere laag en vaak een thema. Je hoeft geen ervaring te hebben, niet lenig te zijn of ‘goed’. Je mag blij zijn of chagrijnig. Echt contact maken met jezelf, dat is wat ik je gun en hoop te geven in mijn lessen.

Iedere dinsdagavond 19:30 en donderdagavond 19:25 uur LIVE ONLINE

Aanmelden kan via: https://www.bychris10.com/boek-jouw-les/

Je wordt gestuurd naar een Online omgeving van Momoyoga. Als je je daar aanmeldt kun je gemakkelijk een account aanmaken en vervolgens een losse les boeken.

Vragen kun je stellen door me te bellen op 06-30774736 of een mailtje te sturen naar info@bychris10.com

Een losse les is 9 euro en blijft 7 dagen online. Je kunt dus zo vaak als je wilt de les terug kijken, maar op dinsdag- en donderdagavond gaan we met elkaar LIVE online. Kan ik de energie voelen op afstand? Jazeker! Afgelopen periode is al bewezen dat veel mensen er baat bij hebben om zowel online te gaan als op hetzelfde tijdstip de les te volgen. En kan je een keertje niet geen probleem want dan bekijk je de LIVESTREAM gewoon later.

Heb je behoefte aan een 1:1 yogales dan is dat mogelijk. Neem hiervoor contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

17/11/2020
– 14/01/2021
Elke dinsdag- en donderdagavond
Van: 19:25

Nodig je vrienden uit

Anderen bekeken ook