De Bossche Winter is helaas weer voorbij!

We maken ons op voor een schitterende zomer, hopelijk samen met jou!​

| Deel:

GEZOCHT: vrijwilligers voor buitenactiviteit voor Bossche jongeren tijdens kerstvakantie

Waarom?
We maken ons steeds meer zorgen om de jongeren tijdens deze corona-crisis. Er is weinig vermaak en ook hun sociale wereld wordt steeds kleiner. Aangezien er ook geen onderwijs is tijdens de kerstvakantie willen wij voor Bossche jongeren een activiteit in de openlucht aanbieden.

Wie zoeken we?
Enthousiaste personen, minimale leeftijd 18 jaar, die het leuk vinden om tijdens de kerstvakantie Hunted Den Bosch te begeleiden. Je treedt op als spelleider en je bent het aanspreekpunt ter plaatse. Wil jij je verantwoordelijk maken voor jouw groep? Geef je dan op als wijkhoofd!

Wat moet ik doen?
Op 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 december, tijdens de kerstvakantie, gaan we in 15 Bossche wijken een digitaal kat-en-muis-spel spelen, beter bekend als Hunted. Jongeren van 12 t/m 17 jaar gaan van 19.00 tot 21.30 in hun eigen wijk als premiejager op zoek naar de crimineel. Dit spel, gebaseerd op GPS coördinaten, spelen zij met hun telefoon in groepjes van maximaal 4. Als spelleider zorg je aan het begin van het spel voor een uitleg en vertel je de regels. Gedurende het spel ben je aanspreekpunt voor de jongeren. Dit doe je samen met een mede-spelleider, wel zo gezellig! Inschrijven als duo is dus ook mogelijk. Ben je één of meerdere avonden beschikbaar? Fantastisch! Meld je dan aan bij Frederike Schulkes via f.schulkes@s-hertogenbosch.nl of 06-15460795. Graag je naam, emailadres, telefoonnummer en beschikbaarheid opgeven. Heb je een voorkeur voor een wijk? Geef het door en wij plannen je in. Mail ook gerust bij eventuele vragen!

Informatieavond
Op dinsdag 15 december en donderdag 17 december vindt er om 20.00 uur een digitale speluitleg plaats. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen wij precies wat er wordt verwacht van jou als spelleider. Ben je op beide data verhinderd? Geen probleem! Via een link kun je de presentatie terugzien.

Vind je het ook belangrijk dat onze jongeren ondanks corona zo veel als mogelijk normaal kunnen opgroeien? Meld je dan aan als spelleider. Want zonder vrijwilligers gaat dit initiatief niet door. Laat onze jongeren niet in de kou staan!